Mobiele voorstellingen

Tijdens Deventer Op Stelten zijn er zoals altijd weer leuke mobiele voorstellingen te zien. De meeste acts zullen plaatsvinden op de Brink, maar je kunt ze ook in het centrum en op het Grote Kerkhof tegenkomen. Bekijk hier welke mobiele acts er zijn en waar je ze kunt vinden!

Le Bal – Cie Remue Ménage

De verlichte en magische koets komt jouw kant op. Welkom op het bal! Waar de tijd vervaagt en mensen samenkomen, waar dans wint en schoonheid ons omarmt. Als in koninklijke stoet van pracht en praal nemen de dansers en acrobaten op stelten van dit reizende bal je op elegante wijze mee in een wakend sprookje.

Big Dancers – El Carromato

Voetjes van de vloer. Een magische combinatie van verlichting en poppenspel; grote dansers die de straten overspoelen met hun ‘elektro-energetische’ muziek en positieve energie.

High tea – Jelicious

Eerst was er ‘De Tafel’, in Deventer presenteert ‘Lux, de levende Schemerlampen’ zich voor het eerst aan het publiek. Gezamenlijk wandelen ze over de pleinen en straten met een kopje verbeelding, een schepje poëzie en een wolkje van magie

Kamchàtka – Kamchàtka

Intens, krachtig en eigentijds straattheater over mensen en grenzen. Zijn het passanten of immigranten met hun koffertje in de hand? Deze bekroonde voorstelling Kamchàtka is nu ook eindelijk in Deventer te zien.

Jonge honden – Pret op Recept

Hector, Fifi en Blaffie lopen snuffelend en blaffend rond met hun sjofele baasje Leo om Deventer te gaan verkennen. Van jong tot oud; iedereen mag met de jonge honden spelen en onthoud: ze blaffen erger dan dat ze bijten!