Informatie

Locatie

Grote pleinen, straten, hofjes en binnenlocaties in de Deventer binnenstad en locaties in en rondom het centrum (o.a. Worpplantsoen en Havenkwartier).

Data en tijden

vrijdag 7 juli t/m zondag 9 juli 2023

Toegang

De toegang is gratis. Alleen voor de voorstellingen OVVIO van Kolektiv Lapso Cirk in Deventer Schouwburg en Poems Visuals van Jordi Bertran in MIMIK zijn tickets nodig (€ 7,50 per ticket). Deze zijn binnenkort te koop via de website van het theater. 

Programma

Het volledige speelschema staat half juni online. Eind juni verschijnt de festivalkrant en het programmaboekje. 

Bereikbaarheid

Deventer is goed bereikbaar met de trein en het openbaar vervoer. Vanaf het NS- en busstation Deventer is het 3 minuten lopen naar het centrum. Voor meer informatie: ns.nl of 9292.nl/ tel. 0900 9292.

Voor parkeren volg de parkeerroute rondom het centrum (o.a. Centrumgarage, parkeergarages Brink, de Boreel, Stadspoort, Stationsplein, parkeerplaatsen Beestenmarkt, Saxion en de Worp). Er vaart een pontje vanaf de Worp (pontjedeventer.nl).

Rolstoelgebruikers

De meeste locaties zijn bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Indien dit bij een enkele voorstelling niet mogelijk is wordt dit duidelijk aangegeven.

Weer

Neem bij regen bij voorkeur geen paraplu, maar een poncho mee. Dit i.v.m. het belemmeren van het zicht voor anderen. Denk bij zeer warm weer aan een flesje water, zonnebrand en hoofdbedekking.

Bezoekersaantal

Rond de 125.000 bezoekers.

Publieksinformatie

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
tel. 0570 710 120 #1
deventeropstelten.nl