Informatie

Locatie

Grote pleinen, straten, hofjes en binnenlocaties in de Deventer binnenstad en locaties in en rondom het centrum (o.a. Worpplantsoen en Havenkwartier).

Data en tijden

vrijdag 7 juli t/m zondag 9 juli 2023

Toegang

De toegang is gratis. Alleen voor de voorstellingen OVVIO van Kolektiv Lapso Cirk in Deventer Schouwburg, Poemes Visuals van Jordi Bertran in MIMIK (€ 7,50) en de documentaire van Moby Dick in MIMIK (€ 8,50) zijn tickets nodig.

Tickets kopen:

Programma

Het volledige programma is hier te lezen >

Data en speeltijden staan in het blokkenschema >

De festivalkrant kan al op je deurmat zijn gevallen en anders is deze, samen met het programmaboekje te verkrijgen bij de VVV Deventer en infokiosken op de Brink en het Grote Kerkhof.

Bereikbaarheid

Deventer is goed bereikbaar met de trein en het openbaar vervoer. Vanaf het NS- en busstation Deventer is het 3 minuten lopen naar het centrum. Voor meer informatie: ns.nl of 9292.nl/ tel. 0900 9292. Meer lezen over de bereikbaarheid >

Parkeergarages

Voor parkeren volg de parkeerroute rondom het centrum. Hier kan je parkeren: Centrumgarage, Parkeerterrein De Worp, Parkeergarage Stadspoort, Parkeergarage Brink, Parkeergarage Stationsplein, Parkeerterrein Handelskade, Parkeerterrein Saxion, Parkeerterrein Beestenmarkt,
Parkeergarage Boreelplein, Parkeerterrein Havenkwartier.

Fietsenstallingen

Hier kan je je fiets stallen: Op de Keizer (bewaakt), Keizerstraat, NS-station (bewaakt), Boreeltuin, Lamme van Dieseplein (bewaakt), Worpplantsoen, Havenkwartier.

Pontje

Er vaart een pontje vanaf de Worp (pontjedeventer.nl).

Rolstoelgebruikers

De meeste locaties zijn bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Indien dit bij een enkele voorstelling niet mogelijk is wordt dit duidelijk aangegeven.

Weer

Neem bij regen bij voorkeur geen paraplu, maar een poncho mee. Dit i.v.m. het belemmeren van het zicht voor anderen. Denk bij zeer warm weer aan een flesje water, zonnebrand en hoofdbedekking.

Bezoekersaantal

Rond de 125.000 bezoekers.

Publieksinformatie

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
tel. 0570 710 120 #1
deventeropstelten.nl