Informatie

Locatie

Grote pleinen, straten, hofjes en binnenlocaties in de Deventer binnenstad en locaties in en rondom het centrum (o.a. Worpplantsoen en Havenkwartier).

Data en tijden

vrijdag 12 juli t/m zondag 14 juli 2024

Toegang

Het overgrote deel van Deventer Op Stelten is gratis toegankelijk. Voor een aantal voorstellingen in het Havenkwartier is een reservering voor gratis tickets nodig. Voor enkele voorstellingen betaalde tickets vanaf half juni te koop:
– Le Complexe de l‘Autruche van Collectif d’équilibristes (Deventer Schouwburg) €8,50 excl. €3,25 per boeking
– BRAS van Muziektheater BOT (oude Senzora terrein) €8,50

In MIMIK is daarnaast de voorstelling Zeeboenk te zien.; een wervelende kletsnatte familievoorstelling van Theater FroeFroe. Tickets €3 beschikbaar via MIMIK.

Tickets zijn vanaf half juni te koop.

   Programma

   Het volledige programma is hier te lezen >

   De festivalkrant kan al op je deurmat zijn gevallen en anders is deze, samen met het programmaboekje te verkrijgen bij de VVV Deventer en infokiosken op de Brink en het Grote Kerkhof.

   Bereikbaarheid

   Deventer is goed bereikbaar met de trein en het openbaar vervoer. Vanaf het NS- en busstation Deventer is het 3 minuten lopen naar het centrum. Voor meer informatie: ns.nl of 9292.nl/ tel. 0900 9292. Meer lezen over de bereikbaarheid >

   Parkeergarages

   Voor parkeren volg de parkeerroute rondom het centrum. Hier kan je parkeren: Centrumgarage, Parkeerterrein De Worp, Parkeergarage Stadspoort, Parkeergarage Brink, Parkeergarage Stationsplein, Parkeerterrein Handelskade, Parkeerterrein Saxion, Parkeerterrein Beestenmarkt,
   Parkeergarage Boreelplein, Parkeerterrein Havenkwartier.

   Fietsenstallingen

   Hier kan je je fiets stallen: Op de Keizer (bewaakt), Keizerstraat, NS-station (bewaakt), Boreeltuin, Lamme van Dieseplein (bewaakt), Worpplantsoen, Havenkwartier.

   Pontje

   Er vaart een pontje vanaf de Worp (pontjedeventer.nl).

   Rolstoelgebruikers

   De meeste locaties zijn bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Indien dit bij een enkele voorstelling niet mogelijk is wordt dit duidelijk aangegeven.

   Weer

   Neem bij regen bij voorkeur geen paraplu, maar een poncho mee. Dit i.v.m. het belemmeren van het zicht voor anderen. Denk bij zeer warm weer aan een flesje water, zonnebrand en hoofdbedekking.

   Bezoekersaantal

   Rond de 125.000 bezoekers.

   Publieksinformatie

   VVV Deventer
   Brink 89 (Penninckshuis)
   tel. 0570 710 120 #1
   deventeropstelten.nl