Leuk voor de kleintjes!

Van 12 tot en met 14 juli 2024 verandert de historische binnenstad van Deventer opnieuw in een adembenemend podium voor het spectaculaire internationale buitentheaterfestival Deventer Op Stelten. Tijdens deze dagen kun je genieten van talloze voorstellingen, en speciaal voor de jongste bezoekers hebben we een aantal optredens geselecteerd die bijzonder leuk zijn voor kinderen!

Ensemble – Circusdrome

Komt dat zien, komt dat zien! Maar liefst vijf (!) korte voorstellingen in de oude traditie van circus. Een mix van humor, illusie en circuskunst. Met veel oog voor detail, vervaardigde Circusdrome vijf nostalgische minitheaters, bijeen gezet op het terrein van Hoogtevrees.

It takes a Child to raise a Village / FREE – Corpo Máquina Society

Deventer Op Stelten i.s.m. Poolshoogte

Deze magische voorstelling met freerunners, muzikanten en acteurs roept op tot een speelser, vrolijker en dienstbaarder samenleven waarin we geluk in onszelf en in elkaar vinden. Een theatrale speeltuin waarin kinderen en theaterprofessionals samenwerken en het beste in elkaar naar boven halen.

Coup Coup Bye Bye – Rake Klappen

Een micro-revolutie waar Fidel Castro, Garibaldi en Marx nog een puntje aan kunnen zuigen.  Gedurende de voorstelling worden de allerjongsten omgedoopt tot ware revolutionairen die op dappere wijze de strijd aangaan met een hilarische dictatoriale dandy.

Zeeboenk – Theater FroeFroe

Laat je meevoeren over woeste wateren in een draaikolk van zelf verzonnen visserslatijn. Een wervelende kletsnatte familievoorstelling voor en over (klein) mannen met baarden en loze meisjes (die willen gaan varen). Met livemuziek, mooie installaties en publieke interactie.

SUPERHUMAN SHOW – De Werf x Theater Gajes x NJON

Deventer Op Stelten i.s.m. Poolshoogte

Maak kennis met vier supermensen die strijden om de titel van SUPERHUMAN! In deze bijzondere talentenshow is er geen ruimte voor emotie en imperfectie – totdat de kandidaten zich tegen het systeem keren en samen met het publiek in opstand komen. Want het delen van allerlei soorten emoties, is dat nou niet nét onze superkracht?