Tickets

Deventer Op Stelten is voor het grootste gedeelte een gratis festival. Echter is het nodig om voor sommige voorstellingen een ticket te kopen of een gratis ticket te reserveren. Hier volgt een overzicht van welke voorstellingen dit nodig is.

Le Complexe de l‘Autruche – Collectif d’équilibristes

Tien acrobaten delen dezelfde verslaving: rondlopen op handen. In Le Complexe de l’Autruche (het struisvogelcomplex) steekt het gezelschap niet haar hoofd in het zand. Maar draait de wereld wel op haar kop.  

Locatie: Deventer Schouwburg
Prijs: €8,50

BRAS – Muziektheater BOT

Honderd jaar na een tijd waarin niemand zich iets aantrok van redelijkheid, bevraagt BOT met BRAS de spanningen van de huidige jaren ’20. Exploderen we weer, of vinden we elkaar terug?

Sinds 2009 brengt BOT ongepolijste beelden, recht-voor-zijn-raap-theater en zelfgebouwde muziekinstrumenten. Ze raken en roeren het publiek diep met hun unieke stijl en humor. BRAS is hun eerste buitenvoorstelling.

Locatie: (Raambuurt/Senzora terrein)
Prijs: €8,50

Zeeboenk – Theater FroeFroe

Alle hens aan dek! Wie nog nooit gevaren heeft weet niet hoe een zeeman leeft.  

Iedereen met zeebenen, welkom aan boord en geniet van de zeelucht, proef het zout op je lippen, voel het rollen van het schip en zie het schuim hoog opspatten over de boeg. Laat je zeemijlen ver meevoeren over woelige baren en word meegezogen in een duizelingwekkende maalstroom van vers verzonnen visserslatijn.

Locatie: MIMIK
Prijs: €3


Pascalerf 48 – Heintz & Kop

Deventer Op Stelten i.s.m. Poolshoogte

Stilte kun je horen, maar misschien kun je in Pascalerf 48 stilte ook zien. Een combinatie tussen lichtkunst, beweging en beeldend theater nodigt je uit tot een moment van vertraging en verstilling. Deze choreografie van licht, geluid en materiaal laat je even de tijd vergeten.

Locatie: Havenkwartier – Theaterschip
(Gratis) reserveren verplicht

RE-ACT – Poolshoogte

Deventer Op Stelten i.s.m. Poolshoogte

Diverse jongerenproductiehuizen reizen af naar het Havenkwartier om hun podiumkunsten te tonen aan het publiek van Deventer Op Stelten. Van SubSub uit Almere tot De Noorderlingen uit Groningen en van Jeugdtheaterschool Zuidoost in Amsterdam tot de Werkplaats van Deventers eigen Theaterschip.

Locatie: Havenkwartier – Theaterschip
(Gratis) reserveren verplicht

RE-ACTION – Poolshoogte

(Zondag 12.30 – 13.00 – Theatherschip)
In drie dagen werken 45 jonge talenten van vier verschillende productiehuizen samen met professionele makers aan een korte performance die wordt gepresenteerd op Poolshoogte. Kom kijken naar de makers van de toekomst!

Locatie: Havenkwartier – Theaterschip
(Gratis) reserveren verplicht