..

..


TING – een levensgroot bordspel – Ilon lodewijks (Buitenprogrammering)

Geen enkel ander zoogdier op aarde is zo afhankelijk van dingen als wij. We kunnen niet zonder onze spullen, maar welke zijn het belangrijkst? Welke dingen moeten we koste wat kost behouden en wie heeft de macht om dat te beslissen? TING is een speels platform dat de menselijke relaties met objecten onderzoekt.


Utopia (16+) – Emma en Lara (SPREEK!)

Het publiek ziet twee twintigers die zichzelf te koop zetten op een markt met lichamen. Een ranking van mooie mensen die tentoongesteld worden en gouden medailles krijgen voor hun schoonheid met honger, identiteitsloosheid en depressies tot gevolg. “Wie durft er als eerst een bod te doen?”


Ways of being ready Hendrik van Maele (Buitenprogrammering)

Ways of being ready is een live ontmoeting met een levenslange vriendschap tussen twee personen. Eén is getraind als acrobaat, de ander als mime acteur. Eén komt vaak te laat, de ander te vroeg. Eén trekt zijn nagels eraf, de ander bijt ze. Beiden zoeken naar manieren om klaar te zijn voor het onontkoombare. 


ZWAANMEER – Dieheleding (Buitenprogrammering)

ZWAANMEER is een muzikaal #metooballet waarin hiphop-theatercollectief DIEHELEDING de grenzen opzoekt van lichamelijke intimiteit. De onbetrouwbare lichaamstaal wordt gecanceled, om er rappend op beat achter te komen welke vormen van toestemming er bestaan.