..

..

..

Springtime – Hendrick-Jan ontmoet Merel Kamp

Een mierzoete romcom, maar dan spectaculair. Hendrick-Jan de Stuntman ontmoet Merel Kamp steekt met Springtime de draak met romantische clichés, maar dan wel in een acrobatisch jasje. Een hilarische show voor alle leeftijden.


STX – Close-Act

Een dreigend peloton van duistere gedaantes. Close-Act laat vijf angstaanjagende personages op stelten los in de binnenstad met hun show STX. Of worden ze nou al die tijd verkeerd begrepen?


The Repro Project – Camiel Corneille

Op de grens van beeldende kunst en circus onderzoekt Camiel de maakbaarheid van de mens. Een fysieke en visuele reis waarbij middels performance kinetische sculpturen tot leven komen en waarbij mensen zoeken naar contact.

The Sirens’ Song – Mecanique Vivante

Het Sirenenorkest, tot in de puntjes uitgedost in uitbundige kleuren, trekt op twee wagens door de stad en lokt het publiek naar zich toe als een moderne Rattenvanger. Deze meerstemmige parade rolt door de straten en verspreidt onderweg vreugde, plezier en gelach.


The Wolves – La FAM Teatre

The Wolves of Walstraat. Het Spaanse Theatergezelschap La Fam stuurt een roedel wolven Deventer in. Al lopen deze wolven wel in een driedelig pak. Nederlandse première


Titeretú – Itinerània

Itinerània geeft de touwtjes uit handen. Bij Titeretú van Theatergezelschap Itinerània krijg jij de regie over de show, waarbij je worstelt met machines en slimmer weggaat dan kwam. Nederlandse première


Warming up – Piepschuim

Oké, we gaan er allemaal aan. Wat nu?! We gaan de verkeerde kant op. En met steeds grotere snelheid. Alle redelijke grenzen zijn we gepasseerd en nu begint ook de motor nog eens gevaarlijk warm te worden.