Solitude

Nederland

In Solitude toont choreograaf en dansmaker Ruben Chi de hoogtes en dieptes van stilte en eenzaamheid, als mens én als kunstenaar. Want in 2020 viel de wereld even stil. Chi merkte: in die stilte blijft alleen je eigen stem over. De vraag is, wie durft te luisteren – en wie loopt ervoor weg?

In Solitude neemt een danser je mee op een inner journey. Een expressieve hiphop-danssolo over de caleidoscoop aan emoties en confrontaties met jezelf in eenzaamheid. En de kracht die schuilt in de confrontatie met je eigen stilte.

Ruben Chi is overstijgend, bezielend, gedurfd, cultureel divers en altijd met een rauwe touch. Deze Arnhemse bewegingskunstenaar en choreograaf is een baanbrekende interdisciplinaire artiest die in zijn werk telkens de grens opzoekt tussen beweging en muziek, altijd op reis naar een bepaalde transcendentie. Vijf keer op rij won hij de internationale Hiphop danscompetitie Juste Debout Holland en was tevens winnaar van het befaamde Summer Dance Forever festival. Met "Soulcypher" bouwt Chi in Arnhem aan een duurzame hiphopdansgemeenschap, hij is co-oprichter van het Amsterdamse Ghetto Funk Collective en onder andere ook dansmaker bij productiehuis De Nieuwe Oost & Introdans.

  • Duur: 45 min.

Speeltijden

vrijdag 1 juli t/m zondag 3 juli

Tickets

N.V.T.

Locatie

Havenkwartier

Op de kaart

Website