Toegang en tickets

Voor de meeste voorstellingen tijdens Deventer Op Stelten 2021 – Binnen de Perken dient vooraf een ticket gekocht te worden.

Tickets kosten € 3,50, bij aanvang van de voorstelling ontvang je hiervoor een consumptiemunt te besteden bij de horeca in de Deventer binnenstad (incl. IJsselhotel, DAVO, Burgerhaven). Omdat er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar is gaat de verkoop in delen in:

-ticketverkoop voor 2 t/m 4 juli start op vrijdag 18 juni, klik hier om te bestellen!

-ticketverkoop voor 5 t/m 8 juli start op maandag 21 juni

-ticketverkoop voor 9 t/m 11 juli start op woensdag 23 juni

De tickets werken in combinatie met de app 'Close to Deventer Op Stelten', om zo te kunnen voorzien in specifieke informatie per voorstelling en het ticket vooraf te bevestigen n.a.v. de gezondheidscheck/vragen rondom corona. De downloadlink naar de app ontvang je in de mail na het bestellen van de tickets.

Voor de installatie dRift van Ilotopie, de wandeling ‘Een Blauwe Vogel’ en de voorstelling The Tube van TAMTAM objectentheater zijn géén tickets nodig.

Vraag en antwoord:

Geen mail ontvangen na het bestellen van de tickets?
-Controleer de ongewenste mail in je mailbox
-Indien er een verkeerd mailadres is ingevuld die niet werkt nemen wij contact op.

Is er bij een voorstelling 'geen datum beschikbaar'?
De verkoop is nog niet gestart , of de voorstelling is uitverkocht.

Hoe kom je aan de 'Close to Deventer Op Stelten' app?
Na het bestellen van de tickets ontvang je een email met een downloadlink.

Heb je geen smartphone om de Close app mee te downloaden?
In de mail die je ontvangt na het bestellen van de tickets kun je onderaad op 'Beheer uw bestelling' klikken om op je persoonlijke ticketpagina te komen waar je de tickets kunt printen. Als je met een geprint ticket naar de voorstelling komt dien je aan de deur de gezondheidsvragen te beantwoorden (dit gaat anders via de app).

Promocode:
Deze hoef je niet in te vullen. Dit is bedoelt voor kortingscodes, maar is niet van toepassing.

Coronaklachten?
Annuleer dan de bestelling via de knop 'beheer mijn bestelling' in de bevestigingsmail die je ontvangt na het bestellen van de tickets. Het geld wordt teruggestort op jouw rekening, en wij zorgen dat de stoel alsnog gevuld wordt!

Tickets annuleren en geld terug ontvangen?
Annuleer de bestelling via de knop 'beheer mijn bestelling' in de bevestigingsmail die je ontvangt na het bestellen van de tickets. Het geld wordt teruggestort op jouw rekening, en wij zorgen dat de stoel alsnog gevuld wordt!

Staat je vraag er niet bij? mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.