Wij zijn op zoek naar jou! Doe mee met een bijzonder Europees project als onderdeel van het internationaal buitentheaterfestival 'Deventer Op Stelten'. 

  • Ben jij tussen de 16 en 32 jaar?
  • Heb jij ervaring met theater, dans en/of rap? (er wordt multidisciplinair gewerkt, in Deventer voornamelijk dans en theater)
  • En beschikbaar van 2 t/m 7 mei 2017?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor dit project werkt het festival ‘Deventer Op Stelten’ en het Theaterschip samen met PAN.OPTIKUM, een gerenommeerd internationaal theatergezelschap uit Duitsland, die momenteel een grote productie maken die in 2017-2018 gaat touren door Europa, van Denemarken tot Roemenië, van Polen tot Gran Canaria en van Engeland tot Deventer. Het crossover project wordt mede gefinancierd door het Creative Culture Programme van de Europese Unie.
Kortom: een unieke kans om mee te werken aan een bijzondere, Europese festivalproductie!

10-12 april 2017  : meeting met het artistieke team van het theatergezelschap en start van het creatieve proces 

2 mei 2017         : uitleg van het project in de avond (alleen voor nieuwe deelnemers die in april niet aanwezig waren)

3-7 mei 2017     : repetities met afsluitend een performance voor publiek, speciaal gemaakt voor Deventer samen met de talenten

6-8 juli 2018       : mogelijkheid tot participatie in een grote theaterproductie van PAN.OPTIKUM tijdens het festival ‘Deventer Op Stelten’

Wil je meedoen? Geef je dan op via de website van het Theaterschip.