Galop – Liza van Brakel (GAAT NIET DOOR)

Theater in de wijk 

De voorstelling ”Galop” kan helaas NIET doorgaan vanwege een blessure bij de artiest.

Een viering van het circus, de fiets en veel gekkigheid. Galop, de circusvoorstelling van Liza van Brakel en TENT komt naar je toe. Op de fiets! Galop is een fietstour en circusvoorstelling ineen, als dat niet duurzaam is.  

De artieste heeft haar eigen roze, witte en paarse fiets vakkundig omgebouwd tot paradepaard en met haar tent achterop toert ze deze zomer met haar korte voorstelling langs festivals en dorpen, een tocht van 1000 kilometer. Waar ze stopt, maakt ze haar eigen piste. Dit jaar ook in Deventer!

Liza werkt met alles wat los en vast zit. Met haar jongleer- en bewegingskunsten en met de klinkende fietsbel, de kleurrijke waterfles en kleine fietsmechanieken, creëert ze een circusvoorstelling in de openlucht. Onderweg laat Liza zich inspireren door alle spontane ontmoetingen die elke show anders maken.  

Met Galop brengt Liza een duurzame versie van het traditionele rondreizende circus. Deze wonderlijke en frisse voorstelling viert de liefde voor de fiets en het nomadische circusleven, en draagt ideeën aan voor een duurzame toekomst. En wie wil, fietst na de voorstelling nog een eindje met Liza mee. 

De route van Liza:

Zaterdag 8 juli:

  • Ca. 10:30 uur: Rivierenwijk Deltaplein/ Huis van de wijk
  • Ca. 13:30 uur: Vijfhoek (bij de Ulebelt)
  • Ca. 16:00 uur: Colmschate (midden op winkelcentrum Colmschate)

Zondag 9 juli:

  • Ca. 13:00 uur: Borgele (bij Wijkvereniging Borgele-platvoet / De Schalm)
  • Ca. 16:00 uur: Keizerslanden (hoek Kwalitaria/ Zeeman)