Slide
DIY – Poolshoogte
Slide
previous arrow
next arrow

DIY – Poolshoogte

DIY
Jonge makers krijgen vijf dagen de tijd om de performance van hun leven te ontwikkelen. Een voorstelling met dans, theater, performance art of circus, voor een klein publiek in de intieme setting van een theateretappewagen. Een creatief experiment waarin jonge talenten de kans krijgen zich uit te spreken én voor het eerst het podium te betreden op een groot festival. Laat je verrassen door eigenwijze, betrokken, uitgesproken en out of the box performances!
 
DIY #1 (8+): een absurdistische worsteling naar ruimte
Het speelveld wordt steeds kleiner, de kansen juist oneindig. Twee onhandige, maar poëtische mensen zijn genoodzaakt om samen te werken en zoeken naar ruimte waar het haast onmogelijk lijkt. Een voorstelling met en over ruimte, en het ontbreken daarvan.
Lena en Natasja nodigen je uit om je hoofd symbolisch ondersteboven te draaien als je tegen een probleem aanloopt, en laten zien dat iets omgekeerd doen de oplossing kan zijn.
Deze surrealistische jongleershow vol humor geeft onverwachte antwoorden op situaties en laat een absurd verrassende kijk op het leven zien.
 
DIY #2 (10+): de vier seizoenen in 15 minuten
In een wisselvallige weercabine proberen twee mensen zich staande te houden en ongedeerd thuis te komen. Een tragikomische en experimentele performance waarin de grenzen van theater en dans worden verlegd. Laat je meevoeren in de wisselende weersomstandigheden van de weercabine, vol herkenbare en humoristische situaties van mensen die manieren zoeken om zich te weren tegen neerslag en plotse veranderingen, maar vanbinnen langzaam week worden.
 
DIY #3 (12+): een transformatie naar kracht en zelfvertrouwen
Herinner jij nog hoe je je voelde toen je kind was? Speels. Nieuwsgierig. Kwetsbaar. Hoe ouder je wordt, hoe minder vrij je je voelt. Geen ruimte meer om te spelen en te experimenteren. Geen ruimte meer om jezelf te zijn.
 
Totdat het genoeg is. Jouw stem mag worden gehoord. Jouw beweging worden gezien. Een authentieke dansperformance die explodeert van expressie.

Speeltijden

Speelduur: 45 min

Locatie: Havenkwartier

Vrijdag:
19.00 – 19.45
20.45 – 21.30

Zaterdag:
13.15-14.00
15.00-15.45
17.00-17.45
19.00 – 19.45
21.00 – 21.45

Zondag:
14.15 – 15.00
16.15 – 17.00

Info

Leeftijd: 8+

Land: Nederland