Productie van Poolshoogte

A bit fit (10+) – Doris Wennekes en Fleur Janssen (SPREEK!)

Wij laten zien hoe ‘écht’ leven kan voelen. Niet zomaar leven. Leven. In de adem van het woord. Leef. Zonder dat een app ons verteld te gaan slapen of ons zegt dat we moeten lopen. Of teveel of te weinig eten of ons juist meldt dat we uitgerust zijn terwijl dat helemaal niet zo voelt.

In een fysieke performance zoeken de jonge twintigers Fleur en Doris vol twijfel en humor verbinding met elkaar, met hun lichaam en met het publiek. Zonder hun telefoon. Althans, dat proberen ze…

Over SPREEK!

Tijdens Poolshoogte bieden we dit jaar drie makerstrajecten. Tijdens Deventer Op Stelten zie je de resultaten. Jonge ambitievolle makers hebben we uitgenodigd om zich uit te spreken en een plan in te dienen. Een plan wat in vijf werkdagen kon worden gerealiseerd. Van maandag 3 juli tot en met vrijdag 7 juli werkten de makers op locatie in het Havenkwartier aan een eigen performance van maximaal 15 minuten. We riepen makers binnen de disciplines (muziek)theater, dans, performance en circus/acrobatiek op om gezamenlijk of als individuele maker te reageren.